+4 0751 269 077CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Confidentialitate & Securitate

Confidentialitate
Va garantam confidentialitatea datelor dumneavoastra, motiv pentru care vom trata intotdeauna informatllie sensibile cu cea mai mare atentie si discretie. Informatiile confidentiale includ: numele d-voastra, adresa, numarul de telefon, adresa email, detaliile cardului de credit. Informatiile legate de destinatarul coletului sunt de asemenea considerate informatii confidentiale si nu sunt dezvaluite decat companiei de curierat in scopul livrarii.

Nu  transmitem si nu vindem informatii confidentiale catre terte persoane. Adresa de email pe care ne-o furnizati este folosita doar ocazional si doar cu permisiunea dumneavoastra pentru a va informa despre noutatile aparute in produsele si serviciile noastre.

Datele despre cartea de credit reprezinta informatiile cele mai sensibile pe care le furnizati si din motive de securitate nu stocam aceste informatii pe server. Procesarea cardurilor se face pe un server foarte securizat, detinut de 2checkout.com (2CO), vanzatorul autorizat al produselor si serviciilor furnizate de Famous Roses.

Securitate
Plata pentru tranzactiile online se efectueaza pe un server securizat, care foloseste cea mai noua tehnologie de criptare SSL (secure socket layer), furnizata de Thawte, liderul mondial in securitatea web.

Serverul de plata este detinut de 2checkout.com (2CO), vanzatorul autorizat al produselor si serviciilor furnizate de Famous Roses.

Din motive de securitate, nu vedem, nu primim si nu stocam nici o informatie bancara pe serverul nostru. Din acest motiv va trebui sa reintroduceti aceste informatii de fiecare data cand efectuati o comanda.ABONEAZA-TE ACUM LA NEWSLETTER-UL FamousRoses.eu