Plantarea Trandafirilor din Ghivece în Grădină

Trandafirii cu rădăcina la ghiveci se pot planta pe tot parcursul anului cu excepția perioadei de înghet.

Pe acestea îi puteți comanda si planta în gradină oricând în timpul anului, chiar dacă ar fi in plină înflorire, deoarece rădăcinile s-au dezvoltat în pamântul din ghiveci.

Când trans/plantați trandafiri din ghivece în gradină sau în ghivece mari decorative trebuie să aveți grijă să tăiți ghivecele din plastic astfel încat pământul să nu se desprindă de rădăcină.

Trandafiri în ghivece vă permit să aveți în grădină acei trandafiri speciali pe care vi-i doriți si să creați în grădină un impact instantaneu de culoare si parfum, fără să mai așteptați perioada de repaos vegetativ. 

Dacă ați achiziționat sau primit un trandafir la ghiveci îl puteți trans/planta în grădină urmând instrucțiunile simple de mai jos. Astfel veți oferi un loc fericit pentru noul dumneavostră trandafir.

Pasul 1: În locul ales pentru plantare săpați o groapă mai mare decât dimensiunile ghiveciului. 

Pasul 2: Tăiați si indepartati doar fundul ghiveciului din plastic. Aceasta tehnica de plantare este pentru trandafirii nostri deoarece ghivecile noastre sunt umplute cu pamant negru (ciornoziom) si turba; nu doar cu turba. 

Pasul 3: Puneți trandafirul cu tot cu ghiveciul fără fund în mijlocul gropii cu altoiul la nivelul solului. 
  
Pasul 4: Tăiați ghiveciul pe verticală și îndepărtați-l. 
Pasul 5: Umpleți groapa cu pamânt și tasați-l bine.
Pasul 5: Udați trandafirul din abundență cu minim 10 litri de apă o dată, astfel apa va ajunge la fundul gropii acolo unde sunt radăcinile. În primele 2 săptămâni udați, cu 10 litri de apă, trandafirul foarte des până va arata bine stabilit.  

Trandafiri in ghivece de gradină pot fi un cadou ideal pentru aniversarea unui prieten special, nunta unei persoane dragi sau alte evenimente speciale. FamousRoses.eu vă propune o colecție de exceptie de trandafiri in ghivece de gradina: trandafiri in ghivece

Cum vi se par aceste instructiuni, ar mai trebui de adaugat ceva?

DESCOPERA FAMOUS ROSES >


Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.