Top 10 cei mai cumpărați trandafiri în 2018

Locul 10 > Ines Sastre - Trandafir Urcător

Splendoare de flori uimitoare. Ines Sastre este o contopire surprinzătoare de culori contrastante de roz, roșu cu striații de alb și crem.

Dacă premiile Oscar ar putea fi decernate trandafirilor pentru "jocul" lor de neegalat în grădina, atunci cu siguranță trandafirul urcător Ines Sastre ar câștiga Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale!

Nu este nici o îndoială ca acest trandafir, numit după actrita spaniolă Ines Sastre, aduce în grădinile noastre grație și eleganță cu o splendoare de flori uimitoare.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

Locul 9 > Princesse Charlene de Monaco - Trandafir Teahidrid

https://www.famousroses.eu/products/princesse-charlene-de-monaco-trandafir-cu-flori-mari-teahibrid

Dedicat Prințesei Charlene de Monaco acest trandafir minunat aduce magia în grădina dvs. !

A primit deja 6 medalii, printre care de 3 ori « coupe du Parfum » și medalia de aur la concursul internațional « Roses Nouvelles » de la Geneva.

Este un trandafir remarcabil în grădina și magic în mâna florarilor specializați în decorațiuni florale. Florile tăiate rezistă foarte bine în vază, pentru a vă încânta încăperile.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >


Locul 8. Souvenir de Marcel Proust - Trandafir Floribunda

https://www.famousroses.eu/products/souvenir-de-marcel-proust-trandafir-floribunda-flori-grupate
Un trandafir super medaliat! Parfum incredibil, prospăt și intens! Va fi o surpriză plăcută pentru tine și grădina ta! Florile sale bogate, de un galben strălucitor, cu parfum intens de Citronella vor parfuma mereu grădina dvs.!

A obținut printre altele Medalia de Aur la Baden-Baden în 1992; Medalia pentru Parfum la Monza în 1992 și Medalia de Parfum la Nantes în 1995.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

Locul 7 > Pierre Arditi - Trandafir Teahidrid

PIERRE ARDITTI : TRANDAFIR CU FLORI MARI (TEAHIBRID) : PRODUCATOR MEILLAND RICHARDIER : FRANTA

Trandafirul Pierre Arditi este pur și simplu cel mai frumos trandafir alb din lume! Florile sale mari de un alb pur, în formă de cupă cu circa 100 de petale, dau un parfum puternic și intens de piersici, pere și fructe exotice. Încântarea simțurilor! 

Este pur si simplu un trandafir magnific. A câștigat Medalia de Aur la Buenos Aires, Le Roeulx, Roma, dar și Premiul pentru Parfum la Roma și Le Roeulx. Recomandat pentru flori tăiate în vază.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

 

Locul 6 > Mini Eden - Trandafir Urcător

Mini Eden este fratele mai mic al celebrului Piere de Ronsard (EDEN ROSE). Este plin de culoare, romantism și delicatețe.

Acest trandafir deosebit are florile de culoare roz-închis în centru care se deschid în nuanțe de alb spre exterior. 

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

 

Locul 5 > Julio Iglesias - Trandafir Teahidrid

JULIO IGLESIAS : TRANDAFIR CU FLORI MARI (TEAHIBRID) : PRODUCATOR MEILLAND RICHARDIER : FRANTA

Julio Iglesias este un trandafir incântator, dedicat unuia dintre cei mai speciali și apreciați interpreți de muzica despre magia dragostei din toate timpurile.

Culoarea sa originală crem, cu numeroase striații de roșu închis, precum și parfumul puternic cu note de citrice și verbena de Madagascar, au facut din Julio Iglesias una dintre cele mai de succes creații Meilland.

VIZUALIZAȚI MAI MULT > 

 

 

Locul 4 > Lovley Green - Trandafir Floribunda

LOVELY GREEN : TRANDAFIR FLORIBUNDA (FLORI GRUPATE) : PRODUCATOR MEILLAND RICHARDIER : FRANTA

Un trandafir cu o culoare unică și uimitoare care este capabil să te surprindă de la prima vedere. Este un trandafir deosebit, plin de eleganță și rafinament.

Obținerea unui trandafir verde este provocarea maximă pentru crescătorii/creatorii de trandafiri. Acest trandafiri a fost creat de Meilland Richardier în Franța și este dovada vie că un trandafir de culoare verde este posibil.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

 

Locul 3 > Papa Meilland - Trandafir Urcător

PAPA MEILLAND : TRANDAFIR URCATOR (CATARATOR) : PRODUCATOR MEILLAND RICHARDIER : FRANTA

Datorită parfumului puternic și a culorii deosebite, trandafirul 'Papa Meilland' este o legendă vie în lumea rozelor. Mulți îl numesc pe 'Papa Meilland' cel mai frumos trandafir roșu din lume.

Florile sunt elegante, alungite cu petale încântătoare de un roșu catifelat cu centrul mai închis. Este fără îndoială trandafirul urcător cel mai puternic parfumat din lume.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

 

Locul 2 > Rose de Rescht - pentru Dulceață, Sirop și Petale pentru Ceai

ROSE DE RESCHT : TRANDAFIRI PENTRU DULCEATA SI CEAI : PRODUCATOR FAMOUS ROSES

Din petalele acestui trandafir puteți face un sirop delicios și intens sau o dulceață deosebit de aromată și parfumată precum și alte preparate culinare, cum ar fi ceaiul din petale uscate de trandafir pentru încântarea serilor de iarna.

De Crăciun, la gura sobei, noaptea pe când viscolește, un ceai cu parfum de rose este ceva absolut fabulous, și cum Dar din Dar se face Rai, puteți să oferiți de Crăciun prietenilor Dumneavoastră o punguță cu petalele prețioase ale acestui trandafir.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

 

Locul 1 > Pierre de Ronsard - Trandafir Urcător

 

Pierre de Ronsard (Eden Rose) este câștigătorul titlului:
Trandafirul Anului 2018
Cel mai bun dintre cei mai buni!
Un trandafir excepțional demn de această prestigioasă onoare!

Suntem bucuroși că Pierre de Ronsard a câștigat în 2018 această distincție deoarece știm că va aduce ani la rând frumusețe și eleganță caselor și grădinilor noastre!

VIZUALIZAȚI MAI MULT > 

 

 

 În afara clasamentului pe primele locuri se află Leonardo da Vinci și Red Leonardo da Vinci. Nu au fost incluși în clasament din cauza faptului că s-au comandat foarte mulți angro.

 Leonardo da Vinci  

Un trandafir uimitor dedicat lui Leonardo da Vinci. Este atât de florifer încât unul dintre clienții noștri a spus că face mai multe flori decât frunze.

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

 

Red Leonardo da Vinci

RED LEONARDO DA VINCI : TRANDAFIR FLORIBUNDA (FLORI GRUPATE) : PRODUCATOR MEILLAND RICHARDIER : FRANTA

 Acest trandafir aduce spectacolul în grădina dumneavoastră datorită înfloririi abundente și a florilor de un roșu-coacăză puternic. Înflorește atât de des încât se poate spune că are o înflorire permanentă. 

VIZUALIZAȚI MAI MULT >

 

*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informații și sfaturi utile pentru Întreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.