PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE ) : Trandafirul Anului 2018 Cel mai bun dintre cei mai buni !

VĂ PREZENTĂM

Trandafirul Anului 2018
Cel mai bun dintre cei mai buni !
PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE )

Pierre de Ronsard (Eden Rose) este caștigătorul titlului: "Trandafirul Anului 2018 - Cel mai bun dintre cei mai buni!"

Un trandafir excepțional demn de această prestigioasă onoare! Este Spectaculos, Naucitor, Magnific si Unic !

Suntem bucuroși că Pierre de Ronsard a caștigat anul acesta deoarece știm că va aduce ani la rand frumusețe și eleganță caselor și grădinilor noastre!
Trandafiri Urcatori Cataratori PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE )

Spectacolul năucitor, magnific și unic din primul val de înflorire vă va cuceri total și acesta se va repeta în fiecare an. Înflorește pentru prima dată în mai-iunie printr-o explozie de flori care va crea un spectacol feeric în grădină dumneavoastră. Culoarea florilor vă va seduce și nu vă veți putea împotrivi albului cremos însuflețit de un roz carmin.

ÎL VREAU >

 

PIERRE DE RONSARD ( EDEN ROSE ) : TRANDAFIR URCATOR (CATARATOR)

În 2006 trandafirul urcător Pierre de Ronsard a primit distincția « Rose Favorite du Monde Entier » din partea Federatiei Mondiale a Societatilor de Roze. Este ce mai importantă distincție pe care o poate primi un trandafir.

ÎL VREAU ACUM >



Trandafirul urcator catarator Pierre de Ronsard A primit distincția « Rose Favorite du Monde Entier » din partea Federatiei Mondiale a Societatilor de Roze. Este cea mai importanta distinctie din lume pe care o poate primi un trandafir.

DA, ÎL VREAU ACUM >

*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informații și sfaturi utile pentru întreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.